Navigering

Solala

För sju år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i en grupp kan låta.

De stora konserthusturnéerna har under de senaste åren avlöst varandra och Solala har ävengästat Allsång på Skansen samt gjort mellanakten till finalen i Melodifestivalen 2018 tillsammans med Helen Sjöholm. Våren 2018 turnerade de tillsammans med Bohuslän Big Band i publik -och kritikersuccén ”Brinner upp i natten” som baserades på musik av Håkan Hellström.Turnén blev även en skiva som släpptes under 2019 samtidigt som gruppen gav ut sin första bok, ”Solala –vol. 1”.

 

Showstart: 20.00

Arrangör: Strenge & Wingren AB

 

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster i samband med sittande publik på restaurang eller konserter.

Från och med den 23 december 2021 har Regeringen beslutat att införa restriktionen att använda Covid-pass för att delta vid evenemang där över 20 personer deltar.

Vi ber er därför som gäster att ladda ner ert Covid-pass så att ni kan vissa upp det vid entrén. Covidpasset laddas ner digitalt (covidbevis.se)

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

apr 01 2022

Tid

20:00

Biljettpris

Från 395.00

Biljettlänk

Biljetter

Plats

Stadsteatern
Falköpings Stadsteater
Kategori
Biljetter
Kommentarerna för detta inlägg är stängda.