Navigering

NOICE – I NATT ÄR HELA STAN VÅR

Charlie Grönvall ny sångare i rockbandet Noice

Nu släpps biljetterna till höstens stora riksomfattande konserthusturné

 

En rockkonsert med Noice alla stora hits. I en helt ny konserthusproduktion där alla nya och gamla Noice fans får uppleva hela historien om bandet. Om deras framgångar och vilda liv. En konsert som garanterat får publiken i extas!

Den 25 november släpps biljetterna till höstens rikstäckande konsertturné.

 

Noice är med alla sina hitlåtar är utan tvekan ett av de största svenska banden någonsin. I år är intresset för Noice större än det har varit någon gång sedan 1981. Det finns flera anledningar till att det har blivit så.

*SVT:s dokumentär om bandet har setts av en miljonpublik.

*Musikalen om bandets historia, Noice Rockmusikalen, har blivit hyllad av recensenter och älskas av publiken. Efter första säsongen på Lilla Cirkus i Stockholm spelas den nu på Slagthuset i Malmö med Charlie Grönvall i en av huvudrollerna.

*Flera böcker har skrivits om Noice. Störst genomslag har det blivit för originalmedlemmen Peo Thyréns bok Från Noice till nu – Du lever bara en gång, som även Noice Rockmusikalen är baserad på.

Noice har två originalmedlemmar i bandet, Peo Thyrén basisten och sångaren, som också skrev merparten av bandets låtar och Robban Klasen på trummor. John Persson på keyboard.

 

Showstart: 19:30

Arrangör: Besterman

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

mar 15 2024

Tid

19:30 - 21:30

Biljettpris

Från 595.00

Biljettlänk

Biljetter

Plats

Stadsteatern
Falköpings Stadsteater
Kategori
Biljetter
Kommentarerna för detta inlägg är stängda.