Navigering

”Medelmåttan från Hisingen” med Niklas Andersson

Niklas Andersson fortsätter turnén i vår med sin hyllade humorföreställning “Medelmåttan från Hisingen”. Det är en varm och kärleksfull standup om att växa upp i miljonprogrammet när allas föräldrar jobbade på Volvo, SKF eller på något av varven och det mest hippa att dricka i kaffeväg var café au lait. Hans föreställning har tidigare gått för fulla hus på västkusten med över 20 000 sålda biljetter!

 

”När det levereras med ett smittande leende, på bred göteborgska och med en klockren tajming är det bara att luta sig tillbaks och låta sig bli underhållen”

/GP

 

“Det här är faktiskt något av det roligaste jag sett på väldigt, väldigt länge. Och inte bara roligt. Det är supertrevligt, familjärt, nära, rappt och träffande.”

/Borås Tidning

 

Efter tio års ståuppande och manusskrivande bestämde sig göteborgssonen Niklas Andersson 2018 för att sätta upp sin första egen föreställning. Det som från början skulle bli en kväll på Draken i Göteborg för ”Medelmåttan från Hisingen” blev istället en helg, som blev två helger, som sedan blev ytterligare ett par helger. Det ledde så småningom till 18 utsålda föreställningar på Draken och ett gäng utsålda teatrar på västkusten bland annat. I höst är det dags för Niklas Andersson att släppa tryggheten på västkusten och ge sig ut på en Sverigeturné.

– Om jag själv går på en humorföreställning så vill jag ha kul och glömma av vardagens bekymmer under den tiden. Jag vill bli tagen ur livet under en och en halvtimme, jag vill inte gå därifrån med dåligt samvete för att jag inte sköljer ur mjölkpaketen ordentligt. Målet är att folk ska lämna salongen med en go känsla och att de haft riktigt roligt. Mer komplicerat än så är det inte, säger Niklas Andersson.

 

Niklas Andersson

Komikern och manusförfattaren Niklas Andersson har utsetts till Årets nykomling vid ”Svenska Standupgalan” och hans klipp från SVT:s ”Släng dig i brunnen” har över 2 miljoner visningar på SVT Humors webb. 2020 gjorde han ett bejublat framträdande på Idrottsgalan samt var programledare tillsammans med Ina Lundström för SVT:s ”Karantän-TV” som direktsändes från en husvagn i Göteborgs hamn. Niklas Andersson har även skrivit manus till ett stort antal humorproduktioner på tv samt medverkat på turnén ”Badjävlar” tillsammans med David Batra, Nour El Refai, Måns Möller, Fredrik Lindström och Johan Rheborg. Dessutom driver han stand up-klubb i Göteborg och är en regelbunden gäst på anrika Norra Brunn i Stockholm.

 

Showstart: 19.30

Arrangör: CS Nöje

 

Vi följer restriktionerna och råd som regeringen fastställt kring offentliga sammankomster i samband med sittande publik på restaurang eller konserter.

Från och med den 23 december 2021 har Regeringen beslutat att införa restriktionen att använda Covid-pass för att delta vid evenemang där över 20 personer deltar.

Vi ber er därför som gäster att ladda ner ert Covid-pass så att ni kan vissa upp det vid entrén. Covidpasset laddas ner digitalt (covidbevis.se)

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

mar 25 2022

Tid

19:30 - 21:00

Biljettpris

Från 375.00

Biljettlänk

Biljetter

Plats

Stadsteatern
Falköpings Stadsteater
Kategori
Biljetter
Kommentarerna för detta inlägg är stängda.