Navigering

Carl Stanley – Akta Huet

Efter två säsonger av utsålda föreställningar runt om i landet görs nu de sista extraföreställningarna, utöver det tas turnén till djupaste Norrland och dessutom till Finland och Norge för första gången.

– Det känns otroligt roligt att så många städer vill att vi kommer tillbaka och så tycker jag det ska bli coolt att göra Kiruna, Kalix och Haparanda. Jag har aldrig tagit en turné så högt i landet någonsin och jag älskar att komma till nya städer. Nu känns det verkligen som en riktig Sverigeturné, säger Carl Stanley.

 – Norge och Finland är också coolt. Jag har gjort ett par små klubbgig i Finland för flera år sedan och då minns jag det som väldigt skoj. Norge har jag bara uppträtt i en gång, då var jag femton år och sysslade med trolleri. Det var på en kryssningsbåt som gungade och därmed välte all min rekvisita och gjorde föreställningen till ett fiasko. Denna gång har jag lyckligtvis ingen rekvisita och föreställningen spelas på land så det lär åtminstone inte gå sämre.

På kalendern står också ännu en skånsk arena efter en utsåld föreställning på Sparbanken Skåne Arena i Lund. I vår ligger arenan i stället i Helsingborg, Carls hemstad.

– Arenan känns nervöst. Man vill inte misslyckas i sin hemstad, då får familjen gå runt och skämmas. ”Är det er son som gjorde standup inför tre tusen tomma stolar?!” Eventuellt tar jag mig vatten över huvudet men arenan i Lund sålde ut med två månaders marginal så jag får helt enkelt lita på att Helsingborgarna vill komma och titta på mitt trams, säger Carl Stanley. Sen får det vara nog med arenor på ett tag. Jag har inte riktigt nerverna för det och jag älskar teatrarna.

 

”AKTA HUET” hade premiär på Lunds stadsteater 26 feb 2022

Support: John Gillberg

Föreställningens längd ca 80 minuter inkl support. Ingen paus

#aktahuet

 

Gruppbokning, rullstolsplatser, support och biljettfrågor: biljett@kalmarsalen.se 0480-421010. Kalmarsalen administrerar biljettförsäljningen på uppdrag av arrangören CS Nöje

 

Showstart: 19.30

Arrangör: Cecilia Stenborg, CS Nöje

 

 

Datum

feb 24 2023
Expired!

Tid

19:30 - 20:30

Biljettpris

Från 375.00

Biljettlänk

Biljetter

Plats

Stadsteatern
Falköpings Stadsteater
Kategori
Biljetter
Kommentarerna för detta inlägg är stängda.