Navigering

Bamse och Sjörövarskatten

Varmt välkomna till en nyskriven teaterföreställning om jakten på den försvunna skatten med Bamse!

 

Bamse och Sjörövarskatten är en spännande och fartfylld föreställning för helafamiljen. Bamseoch Lille Skutt beger sig till Söderhavet, efter att ha hittat enbortglömd gammal skattkarta på Farmors vind.

Väl på plats inser de goda vännerna att de inte är ensamma. På samma ö befinner signämligen Kapten Buster och hans matros Stollen som fått nysom kartan ochskatten. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skuttväntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.

Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv föreställning, där Bamse och Lille Skuttbehöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram tillskatten. Vilka kommer egentligen hitta skatten först och få med sig den hem?

 

Efter föreställningen är det meet & greet för alla som villsäga hej till karaktärernaoch kanske få en riktig Bamsekram.

 

Om BAMSE på turné:Bamse Productions har under de senaste åren producerat en rad olikateaterföreställningar som turnerat över hela Sverige med vår allra käraste björn ihuvudrollen. Dräkternaär specialsydda och i Bamse och Sjörövarskatten är det förstagången vi får möta Kapten Buster (rösten görs av Markoolio) och Stollen i ett live-sammanhang. Bamse och Sjörövarskatten är skriven och producerad av KennyMattsson

Showstart: 14.00
Arrangör: Bamse Produktion AB
Bra att veta: Barn under 2 år gratis om de sitter i knät på medföljande betalande vuxen.
 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

apr 16 2023

Tid

14:00 - 14:50

Biljettpris

Från 295.00

Biljettlänk

Biljetter

Plats

Stadsteatern
Falköpings Stadsteater
Kategori
Biljetter
Kommentarerna för detta inlägg är stängda.