Navigering

A Tribute to Dire Straits – Greatest hits tour – NYTT DATUM

På grund av logistiska skäl kommer konserten med A Tribute to Dire Straits i Falköping 29 oktober att behöva flyttas fram. Nytt datum är 25 februari våren 2023. Håll i din biljett – den är giltig till den framflyttade konserten. Vid önskan om återköp vänligen kontakta biljettombud biljett@kalmarsalen.se  senast 15 augusti.

 

A Tribute to Dire Straits på stor Sverigeturné – Greatest Hits Tour. 

Succébandet som förgyllt den svenska publiken under 10 års tid blir bara bättre och bättre, större och större. Under åren har dom turnérat land och rike runt inför fulla hos med repertoarer från Dire Straits och Mark Knopfler. Bandet har flera gånger nischat konserterna men denna gång är budskapet tydligt. Greatest Hits Tour! 

– Vi är så spelsugna och längtar så mycket efter vår publik så vi vill göra den bästa kvällen någonsin. Därför har vi valt Greatest Hits Tour för att helt enkelt spränga in det bästa av det bästa under en kväll. Säger Totte Rajamäki, sångare i bandet. 

Sedan förra Sverigeturnén har bandet turnérat i Europa och blivit större och större. Efter en hyllad europaturné är redan en ny inbokat med fler länder och större lokaler. 

A Tribute to Dire Straits är helt enkelt så bra som det bara kan bli. Hösten 2022 åker dom runt i Sverige i hela 32 städer. Se till att du kommer till någon av kvällarna för det kommer att bli magiskt.  

Showstart: 19.30

Arrangör: Stella Event

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

feb 25 2023

Tid

19:30 - 21:30

Biljettpris

Från 530.00

Biljettlänk

Biljetter

Plats

Stadsteatern
Falköpings Stadsteater
Kategori
Biljetter
Kommentarerna för detta inlägg är stängda.