Navigation

A Tribute to Dire Straits – Greatest hits tour – INSTÄLLT

Evenemanget är inställt. Kontakta Stella Event för information kring återköp av biljett. Stella Events kontaktuppgifter hittar ni här!

 

A Tribute to Dire Straits på stor Sverigeturné – Greatest Hits Tour. 

Succébandet som förgyllt den svenska publiken under 10 års tid blir bara bättre och bättre, större och större. Under åren har dom turnérat land och rike runt inför fulla hos med repertoarer från Dire Straits och Mark Knopfler. Bandet har flera gånger nischat konserterna men denna gång är budskapet tydligt. Greatest Hits Tour! 

– Vi är så spelsugna och längtar så mycket efter vår publik så vi vill göra den bästa kvällen någonsin. Därför har vi valt Greatest Hits Tour för att helt enkelt spränga in det bästa av det bästa under en kväll. Säger Totte Rajamäki, sångare i bandet. 

Sedan förra Sverigeturnén har bandet turnérat i Europa och blivit större och större. Efter en hyllad europaturné är redan en ny inbokat med fler länder och större lokaler. 

A Tribute to Dire Straits är helt enkelt så bra som det bara kan bli. Hösten 2022 åker dom runt i Sverige i hela 32 städer. Se till att du kommer till någon av kvällarna för det kommer att bli magiskt.  

Showstart: 19.30

Arrangör: Stella Event

Datum

feb 25 2023
Expired!

Tid

19:30 - 21:30

Biljettpris

Från 530.00

Biljettlänk

Biljetter

Plats

City Theatre
Falköpings Stadsteater
Kategori
Biljetter
The comments for this post are closed.