Här finner ni information om våra kommande evenemang i Stadsteatern. Ni vet väl om att ni kan äta innan det flesta föreställningar hos oss, meny och öppettider finner ni här.

 

BABBLARNA ANDRA MUSIKALEN  – BIBBEL BABBEL BUBBEL 21/9 2019

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar har fått en uppföljare!

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Grattis-låt”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Showstart 14.00.

Längd 40 min ingen paus.

Köp era biljetter via https://www.nortic.se/dagny/show/70570 eller på Hotell Falköping.

Pris Vuxen 195 kr, Barn upp till 16 år 160 kr.

 

FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA 4/10 2019

Välkommen till succékonserten Från Broadway till Duvemåla – en föreställning som turnerat för fulla hus runtom i hela Sverige sedan 2016.
Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett musikaliskt pärlband av de största och mest älskade hitsen från musikalernas förtrollade värld.
Det är med stolthet vi kan presentera några av Sveriges absolut främsta musikalartister tillsammans på en och samma scen.

I höstens konsert ser vi Viktoria Tocca, Laila Adéle, Niklas Asknergård och Malena Tuvung.
I höst ger vi också ett extra varmt välkomnande till vår nya solist Alexander Lycke, en av Sveriges mesta och bästa musikalartister som 2016 blev utsedd till Sveriges bästa sångare av tidningen Sweden Rock Magazine.

Showstart 19.30.

Längd 2:30 inkl.paus.

Köp era biljetter via https://www.ticketmaster.se/event/fran-broadway-till-duvemala-biljetter/532169

Pris 495 kr.

 

SVEN-INGVARS – INGENTING ÄR SOM FÖRUT, ALLT ÄR SOM VANLIGT 1/11 2019

Titeln är en tydlig blinkning till sin egen historia samt en deklaration om att bandet lever, sin ledstjärna Sven Erik Magnussons död 2017 till trots. Men Sven Ingvars har visat sig övervinna och överleva stora förändringar och tycks genomgå hela metamorfoser och anpassa sig, bli till något nytt och på så sätt har Sven Ingvars blivit det ständiga svenska popbandet. Sångaren Oscar Magnusson säger;

”Vi ska och kommer alltid stå stadigt med en fot i det som varit, men med den andra foten måste vi alltid ta ett kliv framåt annars stagnerar vi. Nu tar vi ett nytt steg mot att hitta vår framtida väg, där människor får mötas, glädjas, sjunga, minnas och skapa nya minnen tillsammans”.

Under konserten utforskar Sven Ingvars både musikaliskt och visuellt sitt arv och roll i vår samtid. I framtidsvisioner och tillbakablickar möts publiken och Sven Ingvars som så många gånger förr, i en smältdegel av glädje och sorg.

Showstart 19.30.

Längd 2:00 ingen paus.

Köp era biljetter via https://www.ticketmaster.se/event/sven-ingvars-ingenting-ar-som-forut-allt-ar-som-vanligt-biljetter/543921

Pris 605 kr.

 

PÅ DEJT MED JESSICA ANDERSSON 10/11 2019

I höst fortsätter jag dejta!
Efter en vinter och vår fylld med  massor av härliga dejter med en fantastisk publik under min turné igenom hela Sverige känns det ju helt självklart att fortsätta turnén även i höst!
Det skall bli väldigt spännande att dejta vidare, jag ser så mycket fram emot alla kommande möten i de städer och orter vi kommer att besöka framöver.
Hoppas vi ses! /Jessica

På dejt med – Jessica Andersson är namnet på Jessica Anderssons allra första turné helt i eget namn.
En föreställning som omfamnats av både publik och recensenter och som hittills tagit henne och bandet till ett 30-tal konserthus och teatrar runtom i Sverige.
Under dejten bjuder Jessica bokstavligen upp till dans, på en resa igenom karriären. Musiken står i fokus och har omsorgsfullt arrangerats i olika kostymer, en del nyskrivet och många älskade favoriter blandas med ömsom humoristiska, ömsom djupdykande och avskalade reflektioner över karriären och livet i stort.
Publiken kan se fram emot en varm och dynamisk kväll, full av ljuv musik, en hel del humor och en och annan överraskning – precis som det skall vara på en dejt!

Showstart 18.00.

Längd: 1:30 ingen paus

Köp era biljetter via https://www.nortic.se/dagny/show/70535 eller på Hotell Falköping.

Pris 495 kr.

Åldersgräns: 5år med målsman (rekommenderas från 13år)

Se hela turnéplanen och läs mer på: www.krall.se  

På dejt med Jessica Andersson presenteras av Krall Entertainment i samarbete med Sangré Event.

 

EN HYLLNING TILL TED GÄRDESTAD OCH HANS MUSIK 23/11 2019

1991 kom bandet, Rock ´n Roll Machine, i kontakt med Ted Gärdestad, det blev ett fem år långt samarbete och ca 100 konserter. I oktober 1991 spelade bandet med Ted på ”Frimis” i Örebro. Ted var hemlig gäst och gjorde comeback på scen efter tio års tystnad. Sedan 2011 gör bandet en hyllningsturné för utsålda hus runt om i Sverige. Bandet hyllar Ted på det sätt han själv önskade, vi spelar hans musik precis som han ville att den skulle låta. En hyllning till av de absolut största av våra kompositörer – Ted Gärdestad!

Bandet bestående av hela 13 personer. Bandets tre sångare, Titti, Tessan och Tomas framför Ted & Kenneths musik & texter.  Brödernas låtskatt lever vidare från generation till generation. Vem har inte nynnat med i ”Jag Vill Ha En Egen Måne, Satellit, Eiffeltornet, Jag Ska Fånga En Ängel, Låt Kärleken Slå Rot, Himlen Är Oskyldigt Blå, Angela, Sol Vind Och Vatten, För Kärlekens Skull, Kom i Min Fantasi, Goliat från Gat, Chapeau-claque m.fl.”

Showstart 19.30.

Längd 2:30 inkl.paus.

Köp era biljetter via https://www.nortic.se/dagny/event/20251 eller på Hotell Falköping.

Pris 350 kr.

 

Falköpings Riksteaterförening har även ett fullspäckat program 2019. För mer information om deras föreställningar besök http://falkoping.riksteatern.se/.

 

Vill ni hyra vår teatersalong? Kontakta Hampus Eckerlid på 0515-68 61 07 eller hampus.eckerlid@hotellfalkoping.se