JULSHOW MED ”GASEN I BOTTEN”-GÄNGET 7/12 & 8/12

Gasen i botten-gänget är tillbaka hos oss med julshowen ”Knäckta nötter – spår av humor kan förekomma” i nyrenoverade Rotundan! Vår julshow är ett perfekt julavslutning för kompisgänget eller företaget. Gänget blandar roligheter, bus och musik och det svänger från början till slut! Under showen serverar vi en julinspirerad trerätters.

Show och middag:
550 kr/pers inkl. moms
499 kr/pers exkl. moms

I paketet ingår julig fördrink, trerättersmeny, kaffe och julshow. Dörrarna öppnas 19.00 och showen är slut 23.00.

Boka på 0515-686100 eller teaterbaren@hotellfalkoping.se

 

FIRA IN DET NYA ÅRET PÅ TEATERBAREN.

Kom och fira in det nya året med oss på Teaterbaren.

 

Välkomstdryck och snitt samt trerätters middag.

Ostron med schalottenlöksvinäger och citron

Sandkaka med ostcrème

Förrätt

Råbiff från Ölanda med friterad svartrot, senapskrasse bakad äggula, och picklade senapsfrön

Varmrätt

Ångad hälleflundra med skummig champagnesås, tryffelsauterade kålblad och potatispuré

Dessert

Citrongrässorbet och rårörda blåbär, blåbärsmousse och salt maräng

Nyårssupé 565 kr. Boka på 0515-686100 eller info@hotellfalkoping.se

 

PARTYMAFFIAN GÄSTAR TEATERBAREN 2/3 2019

Mer info kommer.

 

VOCAL SIX GÄSTAR FALKÖPINGS SÅNGSSÄLLSKAP 31/3 2019

Mer info kommer.

 

CARL-EINAR HÄCKNER PÅ TURNÉ 4/4 2019

Det blir kvalificerat nonsens på toppklassnivå. Hysteriskt vansinnestrolleri, sanningar om livet, monologer och visor i en isbjörnssaga för att hålla värmen”, berättar trollerikonstnären själv. ”Jag vill undersöka det som är viktigaste, det finaste, det som gör oss till människor. Om att bli rånad på en bit av sitt liv. Om våra svarta hål. Om skrattet som ventil i en egen komedi för att släppa fram artisten. Sen får folk välja själva vad de vill göra med föreställningen.”

Längd: 2h inkl paus.

Köp era biljetter via https://www.nortic.se/tickets/event/19592# eller på Teaterbaren.

 

SMOKIE – THE GOLDEN HITS TOUR 5/4 2019

Den engelska gruppen Smokie beger sig för första gången på flera år ut på en omfattande, sammanhängande sverigeturné med namnet ”The Golden Hits Tour”.

Vi är många som har ljuva minnen till låtar som ”Needles And Pins”, ”Lay Back In The Arms Of Someone”, ”Living Next Door To Alice”, ”Oh Carol” och ”Stumblin’ In” men även en yngre publik tilltalas av och upptäcker Smokies musik.
Smokie har haft över 13 topp-20-placeringar på hitlistorna runt om i världen med låtar som De har sålt över 20 miljoner skivor över hela världen.
Detta är en enda stor sprakande, retrofest där de svenska fansen äntligen får höra alla de klassiska hitlåtarna.

Köp era biljetter via https://www.ticketmaster.se/event/smokie-the-golden-hits-tour-biljetter/512915

 

FRÅN BROADWAY TILL DUVEMÅLA 4/10 2019

Välkommen till succékonserten Från Broadway till Duvemåla – en föreställning som turnerat för fulla hus runtom i hela Sverige sedan 2016.
Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett musikaliskt pärlband av de största och mest älskade hitsen från musikalernas förtrollade värld.
Det är med stolthet vi kan presentera några av Sveriges absolut främsta musikalartister tillsammans på en och samma scen.

I höstens konsert ser vi Viktoria Tocca, Laila Adéle, Niklas Asknergård och Malena Tuvung.
I höst ger vi också ett extra varmt välkomnande till vår nya solist Alexander Lycke, en av Sveriges mesta och bästa musikalartister som 2016 blev utsedd till Sveriges bästa sångare av tidningen Sweden Rock Magazine.

Längd: 2:30h inkl paus.

Köp era biljetter via https://www.ticketmaster.se/event/fran-broadway-till-duvemala-biljetter/532169

 

EN HYLLNING TILL TED GÄRDESTAD OCH HANS MUSIK 23/11 2019

1991 kom bandet, Rock ´n Roll Machine, i kontakt med Ted Gärdestad, det blev ett fem år långt samarbete och ca 100 konserter. I oktober 1991 spelade bandet med Ted på ”Frimis” i Örebro. Ted var hemlig gäst och gjorde comeback på scen efter tio års tystnad. Sedan 2011 gör bandet en hyllningsturné för utsålda hus runt om i Sverige. Bandet hyllar Ted på det sätt han själv önskade, vi spelar hans musik precis som han ville att den skulle låta. En hyllning till av de absolut största av våra kompositörer – Ted Gärdestad!

Bandet bestående av hela 13 personer. Bandets tre sångare, Titti, Tessan och Tomas framför Ted & Kenneths musik & texter.  Brödernas låtskatt lever vidare från generation till generation. Vem har inte nynnat med i ”Jag Vill Ha En Egen Måne, Satellit, Eiffeltornet, Jag Ska Fånga En Ängel, Låt Kärleken Slå Rot, Himlen Är Oskyldigt Blå, Angela, Sol Vind Och Vatten, För Kärlekens Skull, Kom i Min Fantasi, Goliat från Gat, Chapeau-claque m.fl.”

Längd: 2:30h inkl paus.

Köp era biljetter via https://www.nortic.se/dagny/event/20251 eller på Teaterbaren.

 

Falköpings Riksteaterförening har även ett fullspäckat program 2019. För mer information om deras föreställningar besök http://falkoping.riksteatern.se/.