JOHAN RHEBORG 22/9

I september besöker Johan Rheborg Falköpings teater med hans standup-föreställning ”Säker på att jag är osäker – en standup om att inte veta”.
Det hyllade standup-proffset Johan Rheborg berättar om den osäkra och förvirrade privatpersonen Johan Rheborg.

I Teaterbaren serveras en välsmakande meny, ni väljer själva om ni vill äta innan eller efter föreställningen.
Showmeny – 275 kr, bordsbokning görs via Teaterbaren.

Köp era biljetter via https://www.ticketmaster.se/event/rheborg-saker-pa-att-jag-ar-osaker-biljetter/504929

 

TOBBE TROLLKARL 30/9

Barnfavoriten Tobbe Trollkarl intar stadsteatern och bjuder på en galen show med mycket skratt som passar hela familjen!

Köp era biljetter här http://tobbetrollkarl.com/biljetter/rsvp/?falkoping18

 

ANN-LOUISE HANSSON OCH SIW MALMQVIST 2/10

Under 2017 gav sig Lill-Babs, Ann-Louise Hanson och Siw Malmkvist ut på en stor Sverigeturné som fick namnet 183 år på scen. Showen blev en stor publiksuccé så man bestämde sig för att förlänga turnén och meningen var att man skulle ut under hösten 2018. Men efter att Barbro efter en kort tids sjukdom plötsligt gick bort, tyckte Siw och Ann-Louise det kändes svårt att ge sig ut på turné utan Barbro. Men efter samtal från Barbros bror Lasse, kändes det ändå rätt att göra en ny turné. ” Barbro ställde aldrig in” sa Lasse.

Turnén kommer genomföras i Barbros anda och hon kommer att bli hyllad och ihågkommen i showen, publiken kommer få höra hits från Siws och Ann-Louise´s fantastiska låtskatt, liksom anekdoter från deras långa karriärer. Allt ackompanjerat av kapellmästare Benneth Fagerlund och gitarristen Martin Tallström.

Köp biljetter här:  https://www.tickster.com/sv/events/h0l751mx50jxwwf/2018-10-02/ann-louise-hanson-and-siw-malmkvist

 

CREEDENCE TRIBUTE SHOW 5/10

Efter den succéartade och utsålda konserthusturnén hösten 2017 och våren 2018 är det nu dags för Creedence Tribute att åka ut på de svenska vägarna igen. Den här gången med en helt ny show, ”The Midnight Special Tour”.

Köp biljetter här: https://www.ticketmaster.se/event/creedence-tribute-biljetter/508725

 

SHIRLEY VALENTINE 14/10

Möt Shirley Valentine. Hennes barn har flyttat hemifrån, hon lever i ett kärlekslöst förhållande och som vanligt står hon ensam i sitt kök, lagandes mat, medan hon pratar med väggen. Livet blev inte riktigt som hon tänkt sig.

Se tvåfaldiga Guldbaggevinnaren Maria Lundqvist i rollen som Shirley Valentine, som bevisar att det aldrig är för sent för att utforska sina drömmar.

Köp biljett här: https://www.nortic.se/tickets/show/55669

 

JOHAN BODING & NIGHT OF QUEEN 26/10

Efter förra årets hyllade show ”Freddie 70 years” så kommer nu uppföljaren ”Freddie Forever”!
Missa inte hyllningskonserten för Queen och Freddie Mercury på Falköpings teater.
Skynda dig att säkra en plats till denna färgsprakande live-show.

I Teaterbaren serveras en välsmakande meny.
I pausen finns fika och dryck till försäljning, missa inte att ni kan förbeställa pauspaket som står uppdukat åt er när ni kommer ut.
Showmeny – 275 kr, bordsbokning görs via Teaterbaren.

Köp era biljetter via https://www.ticketmaster.se/event/johan-boding-night-of-queen-freddie-forever-biljetter/504451 eller på Teaterbaren till rabatterat pris.

 

JULSHOW MED ”GASEN I BOTTEN”-GÄNGET 23/11, 24/11, 7/12 & 8/12

Gasen i botten-gänget är tillbaka hos oss med julshowen ”Knäckta nötter – spår av humor kan förekomma” i nyrenoverade Rotundan! Vår julshow är ett perfekt julavslutning för kompisgänget eller företaget. Gänget blandar roligheter, bus och musik och det svänger från början till slut! Under showen serverar vi en julinspirerad trerätters.

Show och middag:
550 kr/pers inkl. moms
499 kr/pers exkl. moms

I paketet ingår julig fördrink, trerättersmeny, kaffe och julshow.

Boka på 0515-686100 eller teaterbaren@hotellfalkoping.se

 

JULKONSERT MED SÅNGSÄLLSKAPET 1 & 2/12

Kom in i julstämningen tillsammans med Sångsällskapet som återigen bjuder på en stämningsfull julkonsert i teatern. Mer info kommer.